top of page
himalaya perspektiv_edited.jpg

veivisere

introduksjon til regenerativt lederskap

 

Regenerativ ledelse // To-dagers introduksjonsretreat✨🌿

Hvordan navigere i det 21. århundre i en verden som blir mer uforutsigbar og kompleks med stadig flere krav utsiden? Er det mulig at du som leder kan ta vare på både organisasjonen og deg selv, i en tid med radikal omstilling?

Ledere står midt i et paradigmeskifte der de gamle metodene ikke fungerer lengre, og vi ikke helt vet hva framtida innebærer og hvordan vi kommer dit. Er du nysgjerrig på å være med å forme en mer livgivende, sirkulær, og helhetlig virksomhetspraksis? Det krever mot å ta nye veivalg, samtidig som en ny generasjon som stiller høyere krav til visjonær ledelse, mening og integrerte verdier i bedriften og hele verdikjeden.

 

Ønsker du å være en del av løsningen og bidra til nyskaping og regenerativ utvikling? Det krever et skifte i ledelsesperspektiv. Det ikke er mulig å lede bærekraftig - om du selv ikke ser deg selv og virksomhetskulturens økosystem som en del av løsningen. Vi trenger ledere som hever blikket og ser det store bilde, har tålmodighet og motet til å utforske nye tilnærminger, uten helt å vite hvordan, eller hva.

 

Bli med på en 2,5 dagers introduksjonsretreat sammen med andre ledere som ønsker å finne en ny plattform for å ta veivalg. 

 

  • Du vil dra hjem med en helhetlig forståelse av regenerativ ledelse og hvordan du kan iverksette det i hverdagen som leder

  • Et trygt nettverk av ledere som kan støtte deg

  • Ønsker du å bygge en god kultur – se deg selv i speilet. Retreaten vil inneholde en personlig prosess som ser deg selv på nytt, slik at du har handlingsrom til å være en endringsagent for din bedrift og for deg selv.

  • I vakre omgivelser på Lonin, vil du få tid til selvrefleksjon og ro til å ta inn både metoder, innsikter og starte din egen prosess.

 

Tid og sted:

Dato: 24.-26. april 2024

Sted: Lonin i Hovin, Telemark  Et småbruk fra slutten av 1700 tallet som ligger idyllisk til omgitt av vakker natur, og er en perfekt ramme hvor vi også vil bruke uterommet og naturen.

Du vil være i en eksklusiv gruppe sammen med 6 andre.

Investering: kr.14.500,- inkl. overnatting og mat, her får du et eget rom inne i hovedhuset, i stabburet, bryggerhuset eller i drivhuset. Måltidene forberedes stort sett av meg, med noe felles prepping.

Early Bird kr 11.500,- om du melder deg på før 1. april 2024. For deltakere som må betale privat/start-up/enkeltmannsforetak, kan be om Early Bird pris

For hvem: Denne retreaten er rettet  mot kvinner som ønske å se på lederskap i et holistisk perspektiv.  Dette er ikke et nytt moteord eller nye krav – det er en kraftfull tilnærming som gir deg en mulighet til å fornye dine innsikter i hvordan navigere og bli mer rustet for en bærekraftig omstilling.

 

Om Anne-Lise

Anne-Lise bringer inn nye innsikter  – særlig rundt utfordringene på hvor bærekraftsarbeidet butter og hvordan navigere inn i neste tiår.

 

Med omfattende erfaring som leder i eiendomsbransjen, og som konsept-, steds- kultur-, ledelsesutvikler, og coach tilbyr Anne-Lise nye perspektiver på hvordan vi kan ta et kvantesprang i omstillingen gjennom å omfavne en holistisk tilnærming. Hun har ledet tverrfaglige prosjekter og utviklet praktiske metoder for å omsette visjoner til virkelighet. Hun jobber intuitivt,

Metoder

Programmet vil være godt balansert mellom veiledning, dialoger og tid i naturen for refleksjon. De ulike temaene vil bli berørt både mentalt, emosjonelt og fysisk for best mulig integrering og økt bevissthet. Det blir god tid til egentid og refleksjon. Du vil få erfaring med enkle teknikker for å være mer tilstede, guidet meditasjon, og øvelser for å redusere tankespinn og stress, oppgaver som gjør deg mer bevisst på ditt eget økosystem. Du vil bli godt kjent med dine unike egenskaper og hvordan du kan styrke deg selv og heve din energi.

For påmelding og mer informasjon, send mail eller ring

 

Fordypningprogram
Anker 1

2,5 dagers introduksjons-retreat

24.-26. APRIL 2024

"Regenerative ledere fremmer nye måter å løse våre nåværende utfordringer

og har motet til å gå veien der tidligere lederskapsrammeverk ikke har klart å ta oss så langt"

Laura Storm

bottom of page