top of page

Jeg hjelper ledergrupper, team og enkeltpersoner med å fasilitere fremtidsdrømmen og å  skape innhold. Om det er fremtidens bo- og arbeidsplass, nye tjenester, butikk eller spisesteder så handler det om trivsel og følelsen av å bli ivaretatt.

Sammen gjør vi drømmen om til virkelighet ved å integrere det i kulturen, adferd og kommunikasjon gjennom fasilitering i  din bedrift.
Du kan også bli med i lederprogrammet Ny tids Lederskap.

Jeg har bred bransjeerfaring innen retail- og næringseiendom og stedsutvikling, samt mange års erfaring som konsulent , coach og lederutvikler.

Bakgrunn:

  • holdt foredrag, workshops, utdannet og coachet ledere, i inn og utland med fokus på arbeids- og livsglede og ny tids lederskap.

 

  • arbeidserfaring både innen organisasjons- og lederutvikling, samt prosessledelse for større eiendomsprosjekter som Trekanten i Asker, TøyenTorg, Portal Skøyen, GROW og Carl Berner Torg.
     

  • Master i Finans og Master i Service Management, sertifisert Coach, yogainstruktør og utallige timer i eget fordypningsarbeid innen emosjonell- og relasjonell kompetanse og traumearbeid.

image1.jpeg
bottom of page