top of page
Mentoring / coaching

Trenger du en sparringspartner eller en coach?

Skal du lede en virksomhet med ambisjoner om sikulære og bærekraftig økosystem, eller ta lederskap i eget liv så er det to sider av samme mynt. Du må du helt inn til roten av utfordringene du /virksomheten står ovenfor.

Å skape en verden ledet fra et holistisk perspektiv, krever en tilstedeværelse, dyp bevissthet og forståelser av sammenhengene mellom individets balanse (helse) og planetens balanse (helse) - en dyp respekt for alt levende. Til nå har vi drevet rovdrift, også på oss selv.

Vi kan ikke gjøre de endringer som kreves av oss kun fra hodet, vi må ha med hele kroppen og hjerte.

Det er tid for å spille på lag med naturen,  og anerkjenne at vi mennesker og du som leder er en del av den, og at det hele starter med DEG!. Vi har både teknologien og ressurser nok til å gjøre en forskjell, men vi må ha med   menneskene på laget - som den viktigste del av løsningen .

Jeg har selv gått veien, en kronglete start på livet har gjort at jeg har fått endel utfordringer, styrt av overlevelse strategier som jeg har gjennomskuet gjennom god hjelp på veien.

Jeg har skaffet meg et unikt overblikk og dyp innsikt som gjør at jeg lettere kan hjelpe deg i din prosess. Utvikling skjer hver dag - jeg er stadig på vei. Min lekne nysgjerrige tilnærming har gitt økt selvforståelse og livsglede.

Kraften i å få balanse, glede og flyt ligger nærmere enn du tror, og er kjernen i hva som gjør deg til en bedre leder, og kan få sukses på kort tid. Det krever mot, nye måter å tenke på, som gjør deg i stand til å  ta lederskap å vise vei mens det fremdeles er tid.

Priser:

Uformelt førstemøte: Inntil 1/2 time på telefon eller zoom, kostnadsfritt

4 sesjoner á 1,5 time: kr 8.000,- +mva

10 sesjoner á 1,5 time: kr 18.000,- +mva

Ønsker du mentoring/coaching? Ta kontakt på mail eller tlf 419 04 763

blader
JPH_GULL.png
Logo_hvit.png
bottom of page