top of page
Mentoring / coaching

Trenger du en sparringspartner for å navigere i styrerommet, ledergruppen, prosessgruppen og i selve livet?

Skal du lede en virksomhet med ambisjoner om sikulære og bærekraftig økosystem, eller ta lederskap i eget liv så er tilnærmingen relativt lik.

Å skape nye løsninger i et holistisk perspektiv, kommer fra en tilstand av tilstedeværelse og bevissthet om sammenhenger mellom individet selv, relasjoner og naturens ekosystem - en dyp respekt for alt levende. Til nå har vi drevet rovdrift, også på oss selv.

De omstillingene vi står ovenfor krever mer enn rasjonell tenkning, vi må også ha med hjerte og kroppen.

Det er tid for å spille på lag med naturen, og anerkjenne at vi mennesker og du som leder er en del av den, og at det hele starter med DEG og internt i kulturen!. Vi har både teknologien og ressurser nok til å gjøre en forskjell, men vi må ha med menneskene på laget - som en avgjørende del av løsningen .

Min reise på både indre og ytre plan, livs- og arbeidserfaring innen  transformasjonsprosesser har skaffet meg et unikt overblikk og innsikt som gjør at jeg lettere kan hjelpe deg i din prosess. Utvikling skjer hver dag - jeg er også stadig på vei. Min lekne nysgjerrige tilnærming har gitt økt selvforståelse og livsglede.

Kraften i å få balanse, glede og flyt ligger allerede i ditt DNA, det må vekkes og utgjør selve kjernen i hva som gjør deg til en bedre leder. Det krever mot å gå forann, være autentisk, komme med nye visjoner og samskapingsmetoder -  Å være en del av forandringen. Velkommen til en prat.

Priser:

Uformelt førstemøte: Inntil 1/2 time på telefon eller zoom

4 sesjoner á 1,5 time: kr 8.000,- +mva

10 sesjoner á 1,5 time: kr 18.000,- +mva

Ønsker du mentoring/coaching? Ta kontakt på mail eller tlf 419 04 763

blader
bottom of page