top of page
Fordypningsprogram
Ny Tids Lederskaps
 

Er du klar for å  vise vei, og skape en bærekraftig fremtid der du gjennom regenerativ ledelse skaper mer liv en du tar?

I programmet vil du få mulighet til å trekke deg tilbake over noen dager for å gå dypere og forstå hvordan du som forretningsmann/kvinne kan lede en virksomheten eller prosesser fra et holistisk perspektiv. Du vil bli bevisst på at fragmenterte tiltak innen ledelse og klimatiltak kun er plaster på såret.  Forstå sammenhenger, hvor vi kommer fra og hvordan navigere videre. Du vil få inspirasjon til hvordan lede inn i en ny tid,  samtidig som du tar vare på menneskene, samfunnet og jorda. Et bidrag til å skape en virksomhet der folk finner mening, inspirasjon og glede, og trekke til deg de beste folka.

Programmet er utviklet for ledere/grupper/team som jobber med omstillings-, innovasjon- og transformasjonsprosesser. Som har behov for å reflektere dypere og få nye perspektiver på hvordan lede seg selv, sin virksomhet og sitt team i det neste tiår med suksess.

 

Sammen med andre ledere, vil du få innsikt i kraften av å være en autentisk leder, og starte transformasjonsprosessen i deg  selv.

Modul 1 | Å være endringen             

                  

Modul 2 | Å implementere endringen i kulturen

                      

Modul 3 | Å lede bærekraftige samskapings- og transformasjonsprosesser

 

Anker 1
blader

NY TIDS LEDERSKAP - REGENERATIV LEDELSE

"Vi har tvunget planetens økosystemer i kne. Samtidig er vi også selv mere stresset, deprimert og utbrente enn noensinne. De to problemer henger uløselig sammen, og vi er nødt til at lede på en grunnleggende ny måte, hvis vi vil løse dem. Tiden kaller på regenerativ ledelse"

Laura Storm og Giles Hutchins

JPH_GULL.png
Logo_hvit.png
bottom of page